ERVAN

Econe vertegenwoordigt het merk ERVAN en is importeur van ERVAN Lighting in Nederland en België. ERVAN verlichting bestaat al sinds 2002 en heeft in diverse landen in Azië, Amerika en Europa veel populariteit opgebouwd. ERVAN by Econe zorgt ervoor dat nu ook de Nederlandse en Belgische markt kan profiteren van deze revolutionaire verlichting.

Over ERVAN by Econe

ERVAN is producent van revolutionaire verlichting. In de fabriek in China worden maandelijks meer dan 200.000 led tl buizen geproduceerd. ERVAN Lighting heeft bovendien een eigen Research en Design centrum waar de verlichting zowel elektronisch als optisch wordt getest. De fabriek voldoet tevens aan de ISO 9001-2005 kwaliteitseisen, waarvoor een certificaat is ontvangen. Dit alles zorgt voor de topkwaliteit van ERVAN by Econe verlichting.

Duurzame verlichting

Econe is een Nederlands bedrijf dat zich richt op duurzame verlichting. Wereldwijd is bekend dat energie geen onuitputtelijke bron is. Kiezen voor duurzame verlichting is een milieubewuste keuze van Econe. De verlichting van Econe is een energiezuinige oplossing voor grote bedrijven en panden. Econe vervult een voorbeeldfunctie op het gebied van duurzame verlichting en voorziet Nederland daarom van duurzame, geïnnoveerde verlichting, die geproduceerd is op een maatschappelijk verantwoorde manier.

ERVAN Lighting

ERVAN Lighting wordt geproduceerd in China. Elke maand worden hier meer dan 200.000 led tl buizen gefabriceerd. De duurzame verlichting van ERVAN by Econe wordt elektronisch en optisch getest in het Research & Design Centrum van ERVAN. ERVAN by Econe voldoet aan de kwaliteitsnormen van ISO. ERVAN by Econe is daarom van topkwaliteit en effectieve, energiebesparende en duurzame verlichting.

ERVAN patent ledlampen

De technologische innovaties van ERVAN Lighting zijn vastgelegd in patentrechten. ERVAN Lighting heeft in zijn Research & Design Centrum in China de duurzame technieken ontwikkelt die gebruikt worden in de led tl lampen van ERVAN.

Bijzondere verlichting: Led Tri proof

ERVAN verlichting is bijzondere verlichting, vooral bekend vanwege het patent op de led tri proof armaturen.

De led tri proof armaturen hebben drie zeer belangrijke pijlers.

Ze zijn waterbestendig

Ze zijn beschermd tegen indringen van stof

Ze zijn beschermd tegen corrosie

Merknaam ERVAN

ERVAN Lighting wordt geproduceerd door Hongkong EERVAN Group Ltd. De merknaam is ERVAN en de fabriek waar de ERVAN verlichting gefabriceerd wordt, staat in de stad Shenzhen. Vanaf 2002 worden hier de duurzame lampen van ERVAN gemaakt. Hongkong ERVAN Group Ltd. Startte met het produceren van led componenten en andere led verlichtingsproducten. Vanaf 2005 worden er led buizen geproduceerd. Nu produceert het bedrijf diverse led buizen en andere soorten led verlichtingsbronnen en is ERVAN een wereldwijde marktleider op het gebied van duurzame led verlichting. ERVAN wordt wereldwijd veel gebruikt in winkelcentra, kantoren, fabriekshallen, overheidsprojecten en grote winkelketens, laboratoria etc.

ERVAN beschikt over acht patenten in China, één patent in Japan en ook één patent in Europa. Dit patent op ledverlichting is bemachtigd door de betrouwbare hoge kwaliteit van de led-producten van ERVAN. De producten van ERVAN ondergaan continue kwaliteitsonderzoeken en worden na deze tests verbetert op duurzaamheid, kwaliteit verlichting en energiebesparende kenmerken. Het doel is om zo effectief en efficiënt mogelijk te verlichten en de aarde en het milieu hiermee zo veel mogelijk te ontzien van eventuele schade.

Door het patent op led-technieken in Europa (patent op de led tri proof armaturen) mogen spelers op de led-markt niet deze producten en technieken van ERVAN Lighting kopiëren of gebruiken. ERVAN Lighting biedt hiermee als enige de revolutionaire wijze van ledverlichting aan en behoudt het patent op de led tri proof armaturen en de technologische innovaties hiervan.

line-lights