Welkom bij Econe

Duurzame verlichting

Econe is een Nederlands bedrijf dat zich richt op duurzame verlichting.

Wereldwijd is bekend dat energie geen onuitputtelijke bron is. Kiezen voor duurzame verlichting is een milieubewuste keuze.

LED-verlichting van Econe is een energiezuinige en milieubewuste oplossing voor particulieren, winkels, kantoren, werkplaatsen, overheidsinstellingen etc.

Econe vervult een voorbeeldfunctie op het gebied van duurzame verlichting en voorziet de Benelux en Duitsland daarom van duurzame, innovatieve verlichting die geproduceerd is op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Ervan by Econe

ERVAN is producent van revolutionaire verlichting. In de fabriek in China worden maandelijks meer dan 200.000 led tl buizen en cpmplete LED armaturen geproduceerd.
ERVAN Lighting heeft bovendien een eigen Research en Design centrum waar de verlichting zowel elektronisch als optisch wordt getest. De fabriek voldoet tevens aan de ISO 9001-2005 kwaliteitseisen, waarvoor een certificaat is ontvangen. Dit alles zorgt voor de topkwaliteit van ERVAN verlichting.

ERVAN patent ledlampen

De technologische innovaties van ERVAN Lighting zijn vastgelegd in patentrechten. ERVAN Lighting heeft in zijn Research & Design Centrum in China de duurzame technieken ontwikkelt die gebruikt worden in de led tl lampen van ERVAN.

Merknaam ERVAN

ERVAN Lighting wordt geproduceerd door Hongkong ERVAN Group Ltd. De merknaam is ERVAN en de fabriek waar de ERVAN verlichting gefabriceerd wordt, staat in de stad Shenzhen. Vanaf 2002 worden hier de duurzame lampen van ERVAN gemaakt. Hongkong ERVAN Group Ltd. Startte met het produceren van led componenten en andere led verlichtingsproducten. Vanaf 2005 worden er led buizen geproduceerd. Nu produceert het bedrijf diverse led buizen en andere soorten led verlichtingsbronnen en is ERVAN een wereldwijde marktleider op het gebied van duurzame led verlichting. 

ERVAN wordt wereldwijd veel gebruikt in winkelcentra, kantoren, fabriekshallen, overheidsprojecten en grote winkelketens, laboratoria etc.

ERVAN beschikt over acht patenten in China, één patent in Japan en ook één patent in Europa. Dit patent op ledverlichting is bemachtigd door de betrouwbare hoge kwaliteit van de led-producten van ERVAN. De producten van ERVAN ondergaan continue kwaliteitsonderzoeken en worden na deze tests verbetert op duurzaamheid, kwaliteit verlichting en energiebesparende kenmerken. Het doel is om zo effectief en efficiënt mogelijk te verlichten en de aarde en het milieu hiermee zo veel mogelijk te ontzien van eventuele schade.

Door het patent op led-technieken in Europa (patent op de led tri proof armaturen) mogen spelers op de led-markt niet deze producten en technieken van ERVAN Lighting kopiëren of gebruiken. ERVAN Lighting biedt hiermee als enige de revolutionaire wijze van ledverlichting aan en behoudt het patent op de led tri proof armaturen en de technologische innovaties hiervan.

Kijk voor meer info over ERVAN eens op www.ervan.cn