Welkom bij Econe

Referenties

BUD Holland BV gaat voor groen. Bud Holland BV, gevestigd te Maasdijk, is een op de internationale markt leidende importeur van exotisch fruit, exotische groenten en specialiteiten uit de gehele wereld. Deze leidende rol Heeft Bud Holland BV nu ook doorgetrokken op het gebied van duurzaam ondernemen. BUD Holland BV heeft er namelijk voor gekozen haar gehele complex energiebesparender te maken door de implementatie van de energiezuinige Led verlichting van Econe BV. Na de succesvolle 1e fase, waarin onder andere de kantoren en een gedeelte van de bedrijfsruimte zijn uitgevoerd met LED verlichting, is gestart met de 2e fase en deze fase inmiddels afgerond. Alle bedrijfshallen en koelcellen zijn onder handen genomen, wat de plaatsing van circa 1.000 Led lampen van Econe BV inhoudt. Door de afronding van beide fases heeft Bud Holland BV naast de energiebesparing van103.594 kWh per jaar ook een grote stap gezet in terugdringen van CO2 uitstoot (64.228 kg CO2). Dit laatste staat maar liefst gelijk aan 3211 bomen. Bud Holland BV is zeer tevreden met het resultaat en beveelt ieder innovatief bedrijf onze Led verlichting aan!

Dhr. Poell van Behang en Verhuis Poell B.V. was op zoek naar manieren om energie te besparen en warmte te reduceren in zijn winkel. Na een gesprek te hebben gehad met over Econe BV enthousiaste collega ondernemer Henk Willems van Drogisterij De Vijzel te Nederweert, heeft hij contact opgenomen met Econe BV. Na een analyse en op maat gemaakt offerte over het plaatsen van onze energiezuinige producten is Dhr. Poell ook overgegaan tot duurzaam ondernemen middels de energiezuinige verlichting van Econe BV.

Dhr. Poell is zeer tevreden is met het behaalde resultaat. Buiten besparing op de energierekening, denkt Dhr. Poell tevens aan het milieu. Ook geven de Led lampen van Econe BV geen warmte af, precies de verlichting waar Dhr. Poell naar op zoek was!

Onderstaande foto’s geven een kleine impressie weer.

Frank Coolen Machines in Heythuysen stapt over op Power-Leds van Econe BV!
Dit bedrijf richt zich zowel op de professional in de landbouw en industrie als op de professionele doe-het-zelver. Frank Coolen machines is geheel overgestapt van conventionele TL verlichting naar de Power-Leds van lampverlichtingshop.

Door de hoge power factor van 0.98 van deze Power-Leds is de EIA subsidie regeling van kracht, waardoor Frank Coolen Machines nu een fiscale subsidie krijgt van 41.5%. Bovendien bespaart Frank Coolen door de overstap op Power-Leds van Econe BV nu 64% op de energiekosten en wordt er een reductie van 31.000 Kg CO2 uitstoot per jaar gerealiseerd.

Ledlampverlichtingshop.nl plaatst Led TL Verlichting na goede testresultaten bij Sonoco Crellin B.V.

Dit kunststof spuitgietbedrijf ontwikkelt producten voor Telecom, Food, Medische toepassingen en Filtratie markten. Daarom is goede en duurzame verlichting zeer belangrijk binnen het bedrijf. In de eigen Engineering afdeling van Sonoco Crellin worden nieuwe producten ontwikkeld en bestaande producten doorontwikkeld, als innovatief bedrijf was men dus zeker geïnteresseerd in de mogelijkheden tot energiebesparing.

Na eerder minder goede ervaringen opgedaan te hebben met ledverlichting van andere aanbieders, vooral door mindere lichtopbrengst, Sonoco Crellin B.V. positief verrast door de goede lichtopbrengst van de Econe Power Led TL verlichting. Dit heeft geleidt tot de implementatie van de Led TL Verlichting van Econe BV

Sunteam rust gehele bedrijf uit met Power Led TL’s van Econe BV!

Sunteam automatisering te Oud-Beijerland heeft eerder dit jaar haar volledige verkoopruimte en kantoren uitgerust met Econe Led verlichting. Door deze positieve ervaringen hebben ze besloten de overige ruimtes ook te voorzien van Power Led TL’s van Econe BV!

Claessens Schoenmode volledig voorzien van passende Led-verlichting
Econe heeft onlangs de winkel van Claessens schoenmode voorzien van passende verlichting.

Op basis van het door Claessens aangeleverde inrichtingsplan heeft Econe een het lichtontwerp met bijpassende lichtberekeniing gemaakt.

Vanuit het plafond worden de schoenen gericht aangestraald middels kantelbare led-downlights. Tevens is er een sfeerverlichting aangebracht met passende URG waardes. Hierdoor worden de kleuren op een natuurlijke wijze weergegegeven.

In het magzijn zijn uiteraard ook de econe led-tl’s geplaatst.

Drankhandel Van der Feesten heeft zowel haar verkoopruimte als haar magazijn uitgerust met Econe led verlichting.

In de verkoopruimte is gekozen voor ledpanelen 60×60 cm gecombineerd met led tl buizen in de bestaande verlichtingsarrmaturen.

In het magazijn is ervoor gekozen om de IP65 armaruren om te bouwen met 30W led tl buizen

Ook de Gemeente Weert gaat voor Ledverlichting van Econe. Onlangs heeft Econe in samenwerking met Cofely de nieuwe parkeergarage onder het Gemeentehuis Weert voorzien van energiezuinige Led Tt-buizen. Naast een een energiezuinige oplossing heeft de installatie bijgedragen aan de status “Groenste Gemeente van Nederland” . Ook in diverse andere objecten van Gemeente is inmiddels de innovatieve led-verlichting van Econe gemonteerd,

Alle kantoorruimten zijn vervangen door ledpanelen met raster van Econe. Er is gekozen voor ledpanelen met een Lumen/Watt verhouding van 110-1. De op het armatuur aangebrachte rasters geven het armatuur een luxe uitstraling. Naast een verbeterde lichtkwaliteit heeft het kantoor hierdoor een frissere look gekregen.

Daarnaast bevorderd de aangebrachte ledverlichting de produciviteit en verminderd de vermoeidheid.

Ook her weer een duurzame ledoplossing van Econe.

Aparthotel Randwyck heeft haar conventionele verlichting laten ombouwen naar Led. Naast de bekende Econe led tl zijn er een groot aantal halogeenspots vervangen door ledspots. Deze hebben een 2700Kelvin kleur waardoor er een warme uitstraling gerealiseerd is.

Onder andere door de econe led-verlichting is Aparthotel Randwyck nu in het bezit van de fel begeerde Greenkey. Gefeliciteerd!!

Autobedrijf Actief is inmiddels enige tijd voorzien van Econe Ledverlichting. In het gehele bedrijf zijn de bestaande armaturen voorzien van de energiezuinige Led-tl buizen van Econe.

Ook wordt hier naast een forse besparing een belangrijke bijdrage geleverd aan ons milieu.

In Emmeloord heeft Econe in de Gereformeerde kerk zorg gedragen voor adequate en zuinige verlichting. Hier is de keuze gevallen op ledopbouwarmaturen met een open raster.

Met de warm witte kleur geven deze de warme noodzakelijke uitstraling en brede stralingshoek.

De computers en toebehoren worden verlicht door econe led-verlichting. In dit filiaal zijn de vitrines voorzien van econe led-spots en is de bestaande algemene verlichting voorzien van led-tl buizen.

In Nederweert weer een succesvol project afgerond. Bij drogisterij de Vijzel zijn de bestaande ledarmaturen omgebouwd met econe led-tl’s. Tevens de downlights vervangen door led. Door de keuze van een warmwitte kleur komen de tentoongestelde produkten beter in de picture en zal de verkoop hiervan zeker toenemen.

Sichting Welzijn Helmond heeft haar bestaand armaturen laten ombouwen met led tl buizen van econe.

De Auw stoof in Schimmert produceert op ambachtelijke wijze Limburgse streekgerechten. Om de productieruimte te voorzien van efficiënte verlichting is Econe ingeschakeld om hier invulling aan te geven. Het resultaat mag er zijn . Een groot aantal energiezuinige ErvanbyEcone Led tl-s doen hier nu hun werk.

Roks Bouw een aannemersbedrijf welke een vooraanstaande positie inneemt in de bouwwereld. Het spreekt dan ook voor zich zelf dat toen de keuze gemaakt werd om een nieuwe loods voor eigen gebruik te bouwen er voor de verlichting van Econe werd gekozen. De gehele gebouwverlichting werd door Econe geleverd. Deze gebouwverlichting is uitgevoerd met een nacht en bewegingsfunctie. Hierdoor is het gebouw ‘s-nachts verlicht en de verlichting gaat feller branden indien en beweging in de buurt van het verlichtingsarmatuur komt.

Het Europees opererend handelsbureau de Hellebeuk dat zich specialiseert op de verkoop van Roestvast Staal Leidingwerk heeft zijn magazijn inmiddels verlicht met de ErvanbyEcone Triproof verlichting. Naast een verbeterde lichtkwaliteit levert het Triproofarmatuur de slagvastheid welke in deze omgeving goed tot zijn recht komt. Uiteraard draagt de Hellebeuk met deze ombouw bij aan een duurzaam milieu

Kupers Touringcars en Reizen Weert heeft er voor gekozen om haar bestaande verlichting te vervangen door energiezuinige led-verlichting van Econe. Zowel in de loodsen, wasplaats, stalling en kantoorruimten is een optimale kwaliteitskeuze gemaakt. Het gehele project bevat rond de 1.000 ledunits

Met deze investering wordt een gemiddelde besparing gerealiseerd van circa 60% op het huidige energieverbruik.

Door deze investering wordt een grote CO2 reductie gerealiseerd welke vergelijkbaar is met 1340 bomen per jaar. Realisatie zal in mei plaatsvinden.

Kupers Touringcars en Reizen Weert draagt hiermee een aanzienlijke bijdrage aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Econe power LED verlichting in Nieuwbouw LBP Rotterdam BV.

LBP Rotterdam BV is een logistiek dienstverlener, die gespecialiseerd in het vervoeren van vers fruit en verse groenten. Het bedrijf is in korte tijd flink gegroeid en dat maakte uitbreiding van haar bedrijfspand op het bedrijventerrein Honderdland te Maasdijk noodzakelijk. Om ook in de toekomst te blijven groeien en duurzaam te blijven heeft Nieuwbouw LBP Rotterdam BV in samenwerking met Elektravon Naaldwijk, een koploper in technische innovatie met ruim 50 jaar ervaring, voor energiezuinige verlichting gekozen. Na succesvolle voorbeelden van de implementatie van energiezuinige Led verlichting door Econe BV te hebben gezien, heeft Nieuwbouw LBP Rotterdam BV er laat in het bouwtraject alsnog voor gekozen om de opslag en koelruimten te voorzien van Power LED verlichting van Econe BV.

Econe BV feliciteert LBP Rotterdam met hun nieuwe bedrijfsruimte!

De Haan Automotive milieubewuster via Econe BV.

De Haan Automotive te Bleiswijk heeft de bestaande verlichting door vervangen door Led lampen van Econe BV. De keuze voor Econe BV was snel gemaakt vanwege de hoge lichtopbrengst in combinatie met de aantrekkelijke prijs- / kwaliteitsverhouding. De Haan Automotive heeft gekozen voor de nieuwste generatie Power Led TL’s met naast de bekende hoge lichtopbrengst ook een verder verbeterde power factor naar de hoge waarde van 0,98. Op deze manier kunnen bestaande armaturen worden behouden en wordt tezamen met de energiebesparing een korte terugverdientijd gerealiseerd.

Koninklijke TESO kiest voor Econe!
Het eerste schip dat uitgerust is met de energiebesparende van Econe BV is een feit!

De Koninklijke Texelse Eigen Stoomboot Onderneming heeft na zorgvuldig vergelijk van aanbiedingen op het gebied van energiebesparende verlichting gekozen voor de kwaliteit en service van Econe BV. Daarom is het schip Dr. Wagemaker nu uitgerust met de energiezuinige verlichting van Econe BV!

Zowel het hoofdkantoor als het vlaggenschip Dr. Wagemaker zijn uitgerust met verlichting van ledlampverlichtingsshop en wij streven er samen met TESO naar om in de toekomst te blijven werken aan duurzame oplossingen voor verlichting.

Oplevering Led verlichting van Econe BV voor het volledige bedrijfspand Tovano B.V.

Tovano B.V. is marktleider in de productie van harde noten, zoals walnoten, hazelnoten en amandelen. In het moderne pand in Maasdijk worden de producten onder strikte voorwaarden en uiterst hygiënische omstandigheden opgeslagen en verpakt. Dit gehele pand is nu uitgerust met Led verlichting van Econe BV.

Tot voor kort gebeurde dit nog onder het licht van conventionele T8 TL verlichting, maar na de positieve ervaringen van collega’s op hetzelfde industrieterein, heeft ook Tovano B.V. voor de energiezuinige Led verlichting gekozen. De Econe verlichting is toegepast binnen kantorenruimten, inpak-sorteerafdeling en de diverse opslagloodsen. Door deze toepassing bespaart zij zo’n 35.000 KWh op jaarbasis, wat overeenkomt met een Co2 uitstoot van 21.600 kg.

Tal techniek BV bouwt vanaf nu hun carrosserieën onder de vernieuwde Power-Led TL lampen van Econe BV!

Tal techniek BV, een bij Focwa aangesloten bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van carrosserieën op maat, heeft ervoor gekozen haar bedrijf energiezuiniger te maken door het plaatsen van Led verlichting van Econe BV. De vervanging van conventionele gloeilampen door Led lampen heeft geleidt tot een behoorlijke reductie op het energieverbruik: gemiddelde van 70W naar 25W per lamp, waardoor zij een besparing van ongeveer 64,5% op haar energie rekening behaalden. Tevens verminderde het bedrijf hiermee 20.402,12 Kg CO2 uitstoot per jaar, wat overeenkomt met 1020 bomen per jaar. In de werkplaats van Tal techniek BV zijn als eerste de vernieuwde LED TL lampen in de kleur 6500K geplaatst, hiermee had Tal Techniek B.V. een ware primeur.

Dhr. P. Princen is zeer tevreden met het behaalde resultaat in zijn bedrijf en raad ieder bedrijf de energiezuinige Led verlichting van Econe BV aan.

Tankstation Roost Olie voorzien Led tl buizen.

Tankstation Roost Olie is overgestapt van conventionele tl verlichting naar de led tl van econe. Deze zijn gemonteerd in het kwalitatief hoogwaardige IP65 armatuur.

Ook de in de kartoorruimtes zijn de armaturen venieuwd naar ledverlichting.

Ook Roost Olie is hiermee durzaam en realiseert een energiebesparing van circa 65%

Als Opel dealer was het voor opel Rijkmans erg belangrijk om de tentoongestelde auto’s op een juiste wijze te verlichten.

Na een advies van Econe BV is in de showroom ervoor gekozen om de bestaande laagfrequente verlichting te vervangen door led lt’s met heen hogere kelvinwaarde.

Door gebruik te maken van een lichtkleur van 5000Kelvin komt de lakkleur van de ten toon gestelde auto’s beter tot uiting. Tevens onderscheid de showroom zich nu van omliggende showrooms en straalt er tussenuit.

Tevens zijn de buitenlantaarns voorzien van nieuwe ledunits. Hiermee sluiten ze aan bij de verlichtingskleur van de showroom.

Voor de Vereniging van Eigenaren van het appartementencomplex Hornerhof heeft Econe een besparingsvoorstel voor de verlichting van de algemene ruimten gemaakt.
Aan de hand hiervan is door de vereniging ervoor gekozen om integraal het advies voor de energiezuinige ledverlichting van econe over te nemen.
Gerealiseerd zijn ledverlichting in de parkeergarage, algemene ruimten, gallerijen. Tevens zijn is de noodverlichting omgebouwd naar een uitvoering met led.
Ook Hornerhof is nu duurzaam en spaarzaam.
Onderstaand ziet u de besparing welke Hornerhof heeft greasliseerd door de Econe Ledverlichtng. ( bron VvE Hornerhof)

Ook in de retail weer een een mooi opgeleverd verlichtingsplan.

Naast de exlusieve uitstraling was het voor Nobach schoenen en podologie van belang dat er functionele ledverlichting werd gemonteerd.

Ga gerust eens een kijkje nemen en laat u verrassen door het resultaat

In appartementencomplex Zuidstaete zijn de gallerijen, zowel aan de buitenzijde als in het gebouw omgebouwd naar een energiezuinige led. Er is hiergebruik gemaakt van de nieuwe ledology techniek. De verlichting dimt naar 20% van het ledwattage bij geeb beweging. Dus naast de ledbespring nog een extra besparing!. Uiteraard is ook de parkeergarage voorzien van de econe-led tl. Al met al goed voor een besparing van circa 60% op de energierekening.

De Vereniging van Eigenaren van het eigentijdse appartementcomplex Ceres hebben onlang besloten om de algemene ruimten om te bouwen naar Led verlichting.

Econe heeft deze opdracht met veel plezier uitgevoerd naast de parkeergarage ook de galerijverlichting omgebouwd naar een ledoplossing. Tevens is de noodverlichting met een uniek systeem en bewegingssensoren uitgerust.

Econe wenst de bewoners een energiezuinig verblijf toe.

Wederom heeft een vereniging van eigenaren gekozen voor Econe Led-verlichting Het appartementencomplex Zonnekwartier in Helmond is voorzien van ledverlichting in de openbare ruimten en gallerijen. Hier is gekozen voor armaturen welke met behulp van radar beweging detecteerd. De energiebesparing bedraag 65%. Ook de parkeergarage is voorzien van led-tl verlichting met radarfunctie. Geplaatst is hier de L05G-MS-1500-4000-24-1 en de L05G-138V-1500-4000-30-1. Al met al is ook deze accomodatie klaar voor de toekomst.

Ga gerus eens een kijkje nemen en laat u overtuigen.

Ook voor het aanlichten van gebouwen en standbeelden heeft econe prima led-oplossingen. Hieer een voorbeeld van een onlangs uitgevoerd project voor het aanstralen van een beeld met floodlights welke voorzien zijn van Led.

Meteor Golf gaat zich vestigen op een nieuwe locatie. Uiteraard word deze vestiging duurzaam voorzien van led-verlichting. Voor de verlichting is gekozen voor Econe. Econe levert hier de T5A lijn led als hoofdverlichting. Deze is makkelijk te monteren en geeft een zee van licht. Tevens worden er AR111 spots geplaatst. Deze zijn door Econe omgebouwd van halogeen naar led en voorzien van een bijpassende driver.

Het appartementencomplex Buitenstaete heeft gekozen voor Econe. Het gehele coplex is met intensief overleg met de Vereniging van eigenaren omgebouwd van conventionele naar Led verlichting.

Ook de liften zijn omgebouwd. Hier is met name te besparen . Dit daar hier de verlichting 24 uur per dag en 365 dagen per jaar brand.

Kennis van techniek en ict staat bij A&V-ict op hoog niveau. Het is dan ook vanzelfsprekend dat toen de keuze voor de ledverlichting gemaakt moest worden deze op Econe viel. De werkruimtes van de softwareontwikkelaars zijn voorzien van dimbare ledpanelen waarbij rekening gehouden is met minimale lichteffecten op de beeldschermen. Ook A&V-ict is nu duurzaam en tegelijkertijd energiezuinig verlicht.

Metaalbedrijf Felix Philips is een van de meest innovatieve metaalbedrijven van Limburg. Om hun magazijn en voorraden op de juiste wijze aan te lichten en daarnaast duurzaam te maken is hier gekozen voor led-tl verlichting van ErvanbyEcone. Naast de gehele ombouw naar Led is tevens met een lichtregelsysteem de magazijnlocatie gekoppeld aan een lichtregelsysteem dat er voor zorg draagt dat indien de lichtstraten voor voldoende licht zorgt de ledverlichting uitgezet word.

Bakkerij Voncken is een van de toonaangevende industriële bakkerijen van Nederland. In overleg met het management is gezocht naar een adequate vervanging van de bestaande T8 armaturen. Daar deze op een hoogte hangen van 6 meter is gekozen een ledpanel met zeer hoge lumenoutput. Ook Bakkerij Voncken draagt hiermee een steentje bij aan de reductie aan energieverbruik en ziet haar energiekosten fors dalen.